19 mei 2019
RONDE VAN
CULEMBORG

  • Voor recreatieve renners
  • lezing over fietspositie en fietsafmeting
  • fietstocht Betuwe 60km

UNIEKE KANS
Mijn naam is Quinty Ton, professioneel wielrenster. Ik studeer fysiotherapie aan de Hogeschool van Utrecht en zit in mijn laatste jaar. Voor mijn managementopdracht organiseer ik de RONDE VAN CULEMBORG in samenwerking met FOOTCONNECTION.

FIETSPOSITIE EN FIETSMETING
Het wordt een leerzame en leuke fietstocht door de Betuwe. De dag staat in het teken van fietsmetingen en fietsposities. Voorafgaand aan de fietstocht geven we een korte lezing. Grijp deze kans om beter op de fiets te zitten, blessures te voorkomen en meer rendement te behalen tijdens het fietsen.

FIETSTOCHT DOOR BETUWE
Vervolgens stappen we op de fiets voor een rit van ca. 60 km door de Betuwe. Zo kan iedereen de theorie direct in de praktijk brengen. We splitsen op in kleine groepjes met ieder een professionele voorrijder, met kennis van wielrennen en de route.

DEELNAME IS GRATIS
Wij dragen onze professionele kennis graag over op de recreatieve wielrenners. Deelname aan deze informatieve en sportieve dag is geheel gratis. Neem je eigen fiets en helm mee. Een helm is verplicht. Deelname is voor eigen risico.

INSCHRIJVEN
Fiets mee en schrijf je in via het formulier aan de onderkant van deze pagina.

Vermeld je naam, telefoonnummer en emailadres.

PLANNING ZONDAG 19 MEI 2019

  • 10.00 uur - Inloop met een kopje koffie of thee
  • 10.15 uur – Start lezing fietspositie en fietsmeting door David Evers en Quinty Ton
  • 10.45 uur – Klaarmaken voor vertrek fietstocht
  • 11.00 uur – Start fietstocht onder begeleiding van Quinty Ton en voorrijders
  • 13.30 uur – Terugkomst bij sporthal Parijsch in Culemborg

LOCATIE
Sporthal Parijsch, Eendenkooi 3, 4105 TZ Culemborg


Expertisecentrum voor lopen en bewegen.

Voor preventie van blessures, het aanpakken van problemen en het optimaliseren van prestaties.  FOOTCONNECTION werkt volgens de AAA methode. De ANALYSE staat centraal voor een deskundig ADVIES en een professionele AANPAK. Vele topsporters, professionele wielrenners, schaatsers en hardlopers lopen weg met FOOTCONNECTION, officieel TOPZORGPARTNER van TEAMNL.

 

Inschrijf formulier

Velden met een * zijn verplichte velden.

1