UIT DE
PRAKTIJK

Kort samengevat... I’m a fan! door: Dimitri Boogaerts


 

Ik ben Dimitri Boogaerts, Belg en enorm geholpen door de professionele super service van Foot Connection!

Begin 2018, voor de meeste onder ons de start van een nieuw fris jaar vol diverse uitdagingen. Helaas kon ik mezelf daar niet aan toevoegen want mijn rechter voet begon mij parten te spelen. Het grote probleem, ik ben personal trainer, geef groepslessen en werkte toen ook in een fitness.

“Neem dan toch even een rustpauze” hoor ik je denken, maar als je verslaafd bent aan sporten, het je broodwinning is en wanneer je het gevoel hebt dat het wel gaat.. Dan neem je die keuze niet snel.

Elke maand werd het erger en erger. Tot ik ineens merkte dat mijn rechter voet plat op de grond stond (ingestort). Toen begon de miserie pas echt. Enkel zakt in, knie volgt, daarna de heup, rug,… en natuurlijk begint de andere kant dan ook moeilijk te doen.

De zomer naderde en door de aanhoudende klachten werd ik verplicht om een 2tal maanden thuis te blijven. Ik werd op ’ziekenkas’ geplaatst zoals ze in België zeggen. Geloof mij, om zot van te worden als je weet dat sport je leven is. Fysiek moet je dan al een domper verwerken maar ook mentaal knakt er iets.

Telkens met je voet omhoog liggen, ijs leggen, rusten,…en als je dan al eens probeert om iets in het huishouden te doen zoals stofzuigen, merk je dat dit een grote belasting met zich meebrengt. Bezoeken aan de osteopaat, kinesist, dokter,... Ik was er bijna kind aan huis. Maar wat als ook zij de juiste oorzaak/oplossing niet kunnen geven want tenslotte heb je niets gebroken, je mankt alleen maar enorm fel. Je voelt je gewoon zo machteloos.

Tot ik in september via via bij Foot Connection terecht kwam. Wat een service kreeg ik hier!

Het ontvangst is zeer aangenaam (zelfs een familiaal gevoel), de expertise super en de uitleg verstaanbaar en ongewoon! Waarom ongewoon hoor ik je al zeggen, wel ik weet best veel over het menselijk lichaam en je begint op de duur zelf wat diagnoses te stellen. Wanneer ik deze aan David voorlegde luisterde hij, maar wou hij het wel bevestigd zien. En dit vind ik TOP want vaak vegen ze je mening gewoon van tafel omdat het niet hoort dat de patiënt eigen diagnoses stelt.

Aangezien ik 1u30 moest rijden hadden ze mij op een rustig tijdstip ingepland zodat ik, na even wachten, mijn zolen direct al mee naar huis kreeg! Zelfs nadat ik mijn zolen gekregen had, moest ik deze op de loopband en vervolgens buiten eerst testen. Na mijn feedback heeft hij de zolen ter plaatse nog aangepast zodat ze perfect zaten.

Sindsdien gaat het alleen maar beter en beter, zowel fysiek als mentaal!

Natuurlijk gebeurt dit genezingsproces niet van vandaag op morgen, maar ik kan weer gaan trainen en snelwandelen!Zelfs een simpele diepe squat lukt me weer!

Kort samengevat... I’m a fan!

Sportieve groeten,

Dimitri Boogaerts

sept 2019
Wil je weten hoe het nu gaat met Dimitri? check dan zijn insta:  @dfitpersonaltrainer

 

Deel dit verhaal via: